Category Archives: Geen categorie

Privacy wetgeving

Category : Geen categorie

Privacy Beleid Fotoclub Zoemmm

Fotoclub Zoemmm hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit Privacy Beleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Fotoclub Zoemmm houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.  Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:
Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy Beleid.

Zie onderaan deze pagina bij ‘privacy en cookies’


Streets of the world

Category : Geen categorie

World street

Tip van Bart:

Ik lees net in een bijlage van het nhd een artikel over Jeroen Wolfs. Hij is fotojournalist en is in een periode van zeven jaar in zijn eentje de wereld over gereisd om het leven op straat vast te leggen voor zijn project streets of the world. Hij is in ongeveer 200 landen geweest! Jeroen heeft telkens op dezelfde manier gefotografeerd. Vanuit hetzelfde standpunt en beeldhoek. De foto’s zijn dan ook beeldtechnisch steeds hetzelfde. Prachtige serie. De website is www.streetsoftheworld.com. Misschien iets voor de nieuwsbrief of op de website.

Vriendelijke groet,

BartFotograferen industrie cultuur in Duisburg

Category : Geen categorie

Industrie145

 

Beste leden,

Hier wat info voor de Duitsland trip

Zaterdag 28 mei om 8:30 uur verzamelen bij Mc Donalds langs de A7. Dan rijden we door naar de grens dat is ca 1.5 uur. Daar kunnen we even pauzeren en koffie drinken. Dan is het nog ongeveer 35 minuten over de grens naar Duisburg. Verwachte aankomsttijd zo rond 11:30 uur. Neem een lunchpakketje mee want hongerige leden dat moeten we niet hebben. Bij het Park is alles te belopen en we hebben dan alle tijd om de meest prachtige foto’s te schieten (als het weer meewerkt natuurlijk). Later op de middag kunnen we dan eventueel nog wat rondrijden langs de bestaande industrie. Die is daar heel groot en valt ook vanaf de weg goed te fotograferen. De Rijn loopt er ook langs en dat kan een leuke invulling geven. Rond een uur of 6 is het volgens goed Hollands begrip etenstijd en het plan is dat we in een lokaal etablissement onze magen gaan vullen, vooraf gegaan aan een drankje natuurlijk.

Dan zullen we zo tussen rond half acht aan de terugrit beginnen en zijn we tussen tien en half elf  ’avonds weer thuis. Het moet gezegd het is een lange dag maar dan heb je ook wat. Laat snel wat van je horen hoe je dit vindt of meldt je direct aan bij mij.

Informatie vindt je hier http://www.landschaftspark.de/der-park: of google maar even op: landschaftspark duisburg  en ga dan naar afbeeldingen, dan wordt het wel duidelijk.

Zelf was ik er laats ter oriëntatie ik heb snel wat foto’s gemaakt die zie je hier :

 

http://myalbum.com/album/JxaCvE2iM3wW