Auteursarchief: Anna de Vos

Fotobond- In Beeld 108

Categorie : Geen categorie

Foto: Ben de Vos

Het kwartaalblad van de Fotobond is weer uitgebracht. Veel informatie en vooral veel foto’s. Artikelen over onder meer het fotograferen met drones, fotograferen onder allerlei weersomstandigheden, documentaire fotografie en het maken van een fotoboek. Klik hier om het tijdschrift te lezen.


Expositie Bastiaan Woudt in Bergen

Categorie : Geen categorie

© Bastiaan Woudt, Unveil, 2016

In Museum Kranenburgh vanaf zaterdag 16 april 2022 studio- en reisfotografie van fotograaf Bastiaan Woudt. Twist is de eerste museale tentoonstelling van de in Bergen opgegroeide Woudt die de afgelopen jaren internationaal wist door te breken met onder meer zijn iconische en tijdloze zwart-wit portretten. Zijn solo past in Kranenburgh, dat graag het podium geeft aan uitzonderlijk Bergens talent van wie het werk zich op interessante en succesvolle wijze verhoudt tot internationale ontwikkelingen.


Co Bouter scoort hoog

Categorie : Geen categorie

Foto: Co Bouter

In de eerste editie van één van de wedstrijden van de Fotobond, scoort één van de leden van Fotoclub Zoemmm hoge ogen. De jury gaf Co veel punten voor “Luchtfietsen” en “De kikker heeft het druk”. Goed gedaan, Co!