Fotograferen industrie cultuur in Duisburg

Fotograferen industrie cultuur in Duisburg

Category : Geen categorie

Industrie145

 

Beste leden,

Hier wat info voor de Duitsland trip

Zaterdag 28 mei om 8:30 uur verzamelen bij Mc Donalds langs de A7. Dan rijden we door naar de grens dat is ca 1.5 uur. Daar kunnen we even pauzeren en koffie drinken. Dan is het nog ongeveer 35 minuten over de grens naar Duisburg. Verwachte aankomsttijd zo rond 11:30 uur. Neem een lunchpakketje mee want hongerige leden dat moeten we niet hebben. Bij het Park is alles te belopen en we hebben dan alle tijd om de meest prachtige foto’s te schieten (als het weer meewerkt natuurlijk). Later op de middag kunnen we dan eventueel nog wat rondrijden langs de bestaande industrie. Die is daar heel groot en valt ook vanaf de weg goed te fotograferen. De Rijn loopt er ook langs en dat kan een leuke invulling geven. Rond een uur of 6 is het volgens goed Hollands begrip etenstijd en het plan is dat we in een lokaal etablissement onze magen gaan vullen, vooraf gegaan aan een drankje natuurlijk.

Dan zullen we zo tussen rond half acht aan de terugrit beginnen en zijn we tussen tien en half elf  ’avonds weer thuis. Het moet gezegd het is een lange dag maar dan heb je ook wat. Laat snel wat van je horen hoe je dit vindt of meldt je direct aan bij mij.

Informatie vindt je hier http://www.landschaftspark.de/der-park: of google maar even op: landschaftspark duisburg  en ga dan naar afbeeldingen, dan wordt het wel duidelijk.

Zelf was ik er laats ter oriëntatie ik heb snel wat foto’s gemaakt die zie je hier :

 

http://myalbum.com/album/JxaCvE2iM3wW